Mobilierul pentru gradinita oferit de Rovimed prezinta o selectie de foarte buna calitate pentru toate nivelurile de invatamant.

Va invitam sa alegeti nivelul de invatamant care va interesează pentru a vedea toate materialele clasificate pe discipline sau specializari.

In ceea ce priveste oferta de mobilier gradinita, ROVIMED ofera mobilier  incepand de la gradinita si terminand cu studiile post-universitare.

Clienții noștri sunt atât instituțiile de învățământ cât și numeroase firme de construcții și diverși revanzatori pentru care Rovimed reprezintă 

soluția ideală pentru dotarea cu mobilier gradinita instituțiilor de învățământ.

Bancile pentru gradinita si scaunele pentru gradinita respectă standardele internaționale EN 1729-1, standard care reglementează tipo-dimensiunile mobilierului gradinitei.

Toate produsele Rovimed, bănci gradinita, scaune gradinita, mese grădiniță, scaune grădiniță, precum și restul mobilierului gradinita beneficiază de termenul de garanție legal.

Pentru a asigura un raport optim calitate-preţ, Rovimed a initiat propria productie de mobilier  pentru gradinite, scoli si licee.